Voorzitter spreker op thema-avond Sportakkoord

Leek, april 2024

Op 17 april a.s. wordt bij Voetbalclub VEV in Leek een thema-avond Sport georganiseerd op initiatief van de Gemeente Westerkwartier. Een van de sprekers zal onze voorzitter Ren√© Hoekzema zijn. Hij vertelt over onze ervaringen bij het aanvragen van een subsidie bij de Gemeente en de samenwerking die hierbij is ontstaan. 

 

Lees verder

Nieuwe trainingstijden per 1 april 2024!

Zevenhuizen, 14 maart 2024

Tijdens de ALV werd hier al even over gesproken. We mogen ons verheugen op een grote instroom van (nieuwe) fietsers. Vooral op de maandagavond is groep 2 erg druk, mede omdat ook veel rijders van andere verenigingen lid zijn geworden van onze club om mee te kunnen trainen bij de Spartanen. Maar het gevolg is dat de trainers aangeven dat ze niet iedereen de begeleiding/training kunnen bieden die ze eigenlijk zouden willen

Lees verder

Algemene Ledenvergadering

Zevenhuizen, februari/maart 2024

Op dinsdag 5 maart a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Vanaf 19.30 uur wordt u door het bestuur bijgepraat over alles wat de vereniging bezighoudt, de toekomst en de plannen. 

Lees verder

Gecertificeerde trainers in het zonnetje

Zevenhuizen 26 februari 2024

Vanavond werden onze kersverse gecertificeerde trainers Koen en Bjorn in het zonnetje gezet. Zij behaalden onlangs

Lees verder

Spartanen promoten Sponsoraktie Poeiesz

Zevenhuizen, 24 februari 2024

Met een mooie groep leden mochten we zaterdag 24 februari 2024 onze vereniging promoten in de Poeiesz Supermarkt in Zevenhuizen. En met succes. 

Lees verder