FCC de Spartanen genomineerd voor Provinciale Sportprijs

Groningen/Zevenhuizen, 

FCC de Spartanen is door de Gemeente Westerkwartier voorgedragen en hiermee genomineerd voor de Provinciale Breedtesportprijs van de Provincie Groningen

Lees verder

Spartanen vieren 40 jarig jubileum!

Zevenhuizen, november 2023

Met een drukbezochte feestavond vierden De Spartanen haar 40 jarig jubileum. In MFC de Molenstreek kwamen ruim 200 bezoekers het jubileum meevieren. 

Voorzitter René Hoekzema blikte terug op de rijke historie, de vele Nederlandse Kampioenen die de club in het afgelopen jaren leverde, maar keek ook vooruit naar de toekomst die volledig afhangt van de realisatie van een nieuwe baan.

Succesjaar 2023
En natuurlijk het succesjaar 2023 waarin de vereniging voor het eerst in haar bestaan Nederlands Club Kampioen werd én winnaar van de eerste Sportprijs van de gemeente Westerkwartier. De vereniging is na 40 jaar nog steeds springlevend en de BMX-sport is, mede door de Nederlandse Olympische successen, 

Lees verder

Spartanen winnen Sportprijs 2023 Gemeente Westerkwartier!

Nuis, 19-10-2023

FCC de Spartanen is de winnaar geworden van de Sportprijs 2023 van de Gemeente Westerkwartier! De prijs werd uitgereikt door Wethouder H. Stomphorst en Burgemeester A. van der Tuuk tijdens een drukbezochte bijeenkomst in de Vrijborg te Nuis.

Lees verder

FCC de Spartanen genomineerd voor 2 prijzen Gemeente Westerkwartier

Zevenhuizen, Oktober 2023

Op 19 oktober 2023 worden de jaarlijkse Sportprijs en de Leefbaarheidsprijs uitgereikt. FCC de Spartanen is dit jaar een van de genomineerden. 

Lees verder

FCC de Spartanen Nederlands Kampioen!

Zevenhuizen/Appingedam, 10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 schreef Fietscross club De Spartanen uit Zevenhuizen geschiedenis: Voor het eerst in haar bestaan werd de vereniging Nederlands Kampioen op het Nederlands Clubkampioenschap BMX, dat dit jaar werd gehouden in Appingedam.

De vereniging was één van de favorieten,

Lees verder